Първоначално публикувано от cvetelin
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
сваляне на кората на тавана
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от VLADius Покажи съобщениеБе не се плаша толко, ма с мойте малки ръчички ше зема да строша нещо та ша са таковам у майстора после. Затва още и се чуда. Иначе повисналите парцалки ги забодох с карфици - маааалко грозничко, ма върши работа.
утре лепим съхне и слагамеех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Първоначално публикувано от cvetelin Покажи съобщениетоку що си го изпрах в пералнята ... и в момента съхне
утре лепим съхне и слагаме
Нещо от сорта на лепило Прома и подобните му върши ли работа ?
А после кората към ламарината с какво залепяме ?
Идеята ми е да го обобщим за да може после да се сбие в няколко поста и да се качи като важна тема защото това е един най често срещаните козметични дефекти на модел 164Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеЛепиме с ?
Нещо от сорта на лепило Прома и подобните му върши ли работа ?
А после кората към ламарината с какво залепяме ?
Идеята ми е да го обобщим за да може после да се сбие в няколко поста и да се качи като важна тема защото това е един най често срещаните козметични дефекти на модел 164
така като гледах цялата простотия е дунапрена който има между дъската и плата... изгаря явно с времето и се разлепя
изпрах го всичкия дунапрен падна ... ся ша изчистя и дъската и лепя
надявам се, че като го няма тоа мек слой няма да се свлича повече
ма да видим
иначе то си има некви лепенки на тавана дет го държат на тавана....
така кат огледам като го лепнеш седи и спокойно може да се наместят корите да не скърца ако се сложи на кривоех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Първоначално публикувано от mishena Покажи съобщениеЗдравей, аз вече я направих тази процедура, дори си претапицирах тавана с нов плат след като тапицери ми казаха 140 лв. Сега тавана ми е като нов и то само за 30 лв. Ако те интересува ще ти помогна да си го оправиш.дали да ида на тапицер или с тебе да го напрайм).
Alfa Romeo 164 Super 2.0TS
Comment
-
Първоначално публикувано от VLADius Покажи съобщениеРазбира се, че ме интересува. Също така ме интересува и каква и колко бира пиеш (че да сметнадали да ида на тапицер или с тебе да го напрайм).
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
неска се реших да го сваля, не бепе трудно, сам си го свалих, само с качването трябва да се поне 2-ма, обаче се чудя дали да не взема нов плат с дунапрен и да го лепна напрао,ама ше изпера първо тоя да видим ко ше стане с него и тогава ше реша, трябва да намеря и нова кора, че тая е виснала, много работа си отворих, много кабел много нещо, пишман ставам че са фащам да прая сам нещо по колата, ужас направо, като го направя ше кача снимки да видите и при мен как става, ма нема е скоро !
Comment
-
Първоначално публикувано от life style Покажи съобщениенеска се реших да го сваля, не бепе трудно, сам си го свалих, само с качването трябва да се поне 2-ма, обаче се чудя дали да не взема нов плат с дунапрен и да го лепна напрао,ама ше изпера първо тоя да видим ко ше стане с него и тогава ше реша, трябва да намеря и нова кора, че тая е виснала, много работа си отворих, много кабел много нещо, пишман ставам че са фащам да прая сам нещо по колата, ужас направо, като го направя ше кача снимки да видите и при мен как става, ма нема е скоро !ще стане чудесно и лесно ще се чисти .
Алфа Ромео 147 2.0 Selespeed НА ЧАСТИ 2 БРОЯ
АЛФА РОМЕО 156 1.6 Т.С. НА ЧАСТИ
АЛФА РОМЕО 147 1.6 Т.С.ЕКО НА ЧАСТИ
eX Alfa Romeo 164 Super 2.5 TDi , 155 2.0 , 75 2.0
Comment
-
Първоначално публикувано от 155_8000rpm Покажи съобщениеАми при мен ситуацията е следната:сива кожа,лепило прома кутия(като тия за боите)1л.,и вече 2 години,зима лято не мърда,лепна перфектно!!!
Comment
Comment